Singles Day - sport

Singles day is er bij ons voor álle vrouwen en mannen. Of je nu een happy single bent of al jaren getrouwd: singles day is er bij ons voor álle vrouwen en mannen die een nieuwe sportoutfit zoeken. Pro ...

491 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Singles day bij Wehkamp

Of je nu overtuigd single bent, deze week in een aflevering van first date zit of al jaren gelukkig getrouwd: singles day is er bij Wehkamp voor alle vrouwen. Dus ook voor jou! Maar waar gaat singles day nou eigenlijk over? Laten we elkaar niet voor de gek houden: singles day komt neer op lekker veel korting op je nieuwe sportkleding. Zo simpel is het.

Tot 50% korting op sportkleding, sneakers, adidas en meer…

Korting op dingen waar je blij van wordt dus. Van een fijne sportlegging en een stevige sportbh tot schitterende sportschoenen en sporttops om verliefd op te worden. Of om iemand anders verliefd op te laten worden, als je begrijpt wat we bedoelen.

Singles day? Waar komt dat nu weer vandaan?

Singles day is groot geworden in China. Daar is het ook bedacht. Door een stel studenten die er genoeg van hadden dat ze op Valentijnsdag gedoemd waren een beetje duimen te draaien. Ze wilden een feestdag voor zichzelf. De rest is geschiedenis. Wat begon als een ludiek antwoord op Valentijnsdag is uitgegroeid tot het grootste kortingsfeestje ter wereld.

Het is zaterdag én zondag singels day bij Wehkamp

Singles day is eigenlijk alleen op zaterdag. Maar, omdat we van Wehkamp zoveel van jullie houden, hebben we er maar twee days van gemaakt. Dus zowel op zaterdag als zondag kun je profiteren van lekker veel korting. Struin lekker rond. Zet je favoriete adidas sneakers en Nike air max op je wensenlijst. En shop waar je écht blij van wordt. Komen wij het zo snel mogelijk bezorgen op een moment dat het jou uitkomt. Tot dan!