Singles Day - schoenen

Of je nu een happy single bent of al jaren getrouwd: Op Singles day kopen álle vrouwen nieuwe schoenen. Profiteer zaterdag én zondag van lekker veel korting op laarzen, bikerboots en cowboy boots waar ...

184 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Singles day bij Wehkamp

Of je nu overtuigd single bent, deze week in een aflevering van first date zit of al jaren gelukkig getrouwd: singles day is er bij Wehkamp voor alle vrouwen. Dus ook voor jou! Maar waar gaat singles day nou eigenlijk over? Laten we elkaar niet voor de gek houden: singles day komt neer op lekker veel korting op dingen waar je blij van wordt. Zo simpel is het.

Tot 50% korting op damesmode, wonen, beauty en meer…

Korting op dingen waar je blij van wordt dus. Van fijne enkellaarzen en heerlijke bikerboots tot schitterende cowboyboots en laarzen om verliefd op te worden. Of om iemand anders verliefd op te laten worden, als je begrijpt wat we bedoelen.

Singles day? Waar komt dat nu weer vandaan?

Singles day is groot geworden in China. Daar is het ook bedacht. Door een stel studenten die er genoeg van hadden dat ze op Valentijnsdag gedoemd waren een beetje duimen te draaien. Ze wilden een feestdag voor zichzelf. De rest is geschiedenis. Wat begon als een ludiek antwoord op Valentijnsdag is uitgegroeid tot het grootste kortingsfeestje ter wereld.

Het is zaterdag én zondag singels day bij Wehkamp

Singles day is eigenlijk alleen op zaterdag. Maar, omdat we van Wehkamp zoveel van jullie houden, hebben we er maar twee days van gemaakt. Dus zowel op zaterdag als zondag kun je profiteren van lekker veel korting. Struin lekker rond. Zet je favoriete pumps en sneakers op je wensenlijst. En shop waar je écht blij van wordt. Komen wij het zo snel mogelijk bezorgen op een moment dat het jou uitkomt. Tot dan!