Singles Day

Singles Day - heren

De Singels Day is er natuurlijk niet alleen voor de single heren want ook als je al jaren bij elkaar bent, profiteer je dit weekend bij wehkamp van heel veel heel kortingen. Die kortingen kunnen oplop ...

732 resultatensorteren op
aanbevolen

singles day bij wehkamp

of je nu overtuigd single bent, deze week in een aflevering van first dates zit of al jaren lang gelukkig bent met je partner: singles day is er bij wehkamp voor jullie allemaal! Leuk die singles day maar waar gaat het hier eigenlijk over? Laten we elkaar niet voor de gek houden: singles day komt neer op lekker veel korting op dingen waar je blij van wordt. Zo simpel is het.

Tot 50% korting op herenmode

Korting op dingen waar je blij van wordt dus. Van een warme winterjas en goeie jeans tot toffe sneakers of een leren tas en dat van merken zoals Tommy Hilfiger, Diesel en nog vele andere.

Singles day? Waar komt dat nu weer vandaan?

Singles day is groot geworden in China. Daar is het ook bedacht. Door een stel studenten die er genoeg van hadden dat ze op Valentijnsdag gedoemd waren een beetje duimen te draaien. Ze wilden een feestdag voor zichzelf. De rest is geschiedenis. Wat begon als een ludiek antwoord op Valentijnsdag is uitgegroeid tot het grootste kortingsfeestje ter wereld. Singles day valt altijd op 11-11. Een datum met alleen maar enen, dat vonden de bedenkers wel toepasselijk voor een feestdag waarop je viert single te zijn.

het is zaterdag én zondag singels day bij wehkamp

Dit jaar valt singles day op een zondag. Maar, omdat we van Wehkamp zoveel van jullie houden, hebben we er maar twee days van gemaakt. Dus zowel op zaterdag als zondag kun je profiteren van lekker veel korting. Kijk rond en shop waar je echt blij van wordt. Komen wij het zo snel mogelijk bij je bezorgen op een moment dat het jou uit komt. Tot dan!