National Glamour Day

National Glamour Day nachtmode

Zaterdag 6 en zondag 7 april 2019 is het weer zo ver: National Glamour Day! Tijdens dit weekend krijg je 20% korting op heel veel nachtmode. Ben je op zoek naar een lekkere warme pyjama of een nachthe ...

178 resultatensorteren op
nieuwste collectie

National Glamour Day nachtmode

Glamour Day is inmiddels een begrip in Nederland maar wat is dit precies? Op National Glamour Day geven ontzettend veel winkels 20% korting op kleding op vertoon van je Glamour tijdschrift. Ook wehkamp geeft 20% korting op heel veel nachtmode, niet één maar zelfs twee dagen achter elkaar. En daar hoef je niet eens een Glamour voor te hebben, bij ons wordt het gewoon verrekend in je winkelmandje. Geniet dit weekend van de mooiste nachtmode aanbiedingen.

Pyjama, nachthemd of shortama?

Ben jij nog op zoek naar een warme pyjama voor de laatste koude dagen of een shortama voor de komende zomerdagen? Dit is het moment! Op 6 & 7 april 2019 shop je heel voordelig de allerleukste nachtmode voor het hele gezin. Dit weekend geven wij namelijk 20% korting op jouw favoriete merken. Shop voor jezelf een leuke slipdress, voor je kinderen een hippe shortama of een fijne badjas voor jouw man? Kortingen van merken zoals Calvin Klein, Hunkemöller en whkmp's own. a je slag en zorg dat je er op tijd bij bent.

Glamour Day 2019

Dit jaar staan 6 & 7 april bij wehkamp in het teken van de Nationale Glamour Day. Zo hoef jij niet de deur uit met de Glamour maar kan je wel profiteren van alle kortingen van jouw merken. Bestel jouw Glamour Day nachtmode online, pas het thuis op je gemak en beslis binnen 30 dagen of het jouw ideale pyjama, shortama of badjas is.