National Glamour Day

National Glamour Day mama & baby

Dit jaar doen wij ook weer voor mama's en baby's mee met de National Glamour Day 2019. Dit betekent tot korting op heel veel nieuwe zwangerschapskleding en babykleertjes. Tijdens de National G ...

294 resultatensorteren op
nieuwste collectie

National Glamour Day 2019

Ook dit jaar doet wehkamp weer online mee met de National Glamour Day 2019. En niet alleen op damesmode, maar op ons hele mode, wonen en beauty assortiment! Dat betekend ook voor de aanstaande moeders en al moeders zijnde: 20% korting op heel veel voor jullie en jullie kindje(s). Van voedingsjurken, tot zwangerschapsbroeken en rompertjes. Dat is nog niet alles! We doen ook twee dagen mee. Dit betekend dat wij op 6 en 7 april 20% korting geven op heel veel nieuwe positiemode, babykleding en andere babyspulletjes.

Positiemode en babykleding

Het voorjaar is weer gestart en dat betekend dat iedereen zin heeft in nieuwe kleding. Ook als je zwanger bent, net zwanger bent geweest en natuurlijk je kindje goed wilt beschermen tegen de kou. Tijdens de National Glamour Day 2019 krijg je 20% korting op merken als Mama-licious, Dirkje, Babyface, Noppies, Marilyn, name it, Love2wait, Nijntje en Supermom. Zwanger zijn, of geweest zijn, en een kindje hebben is al duur genoeg. Daarom is het des te fijner dat je nu jouw favoriete items met 20% korting kan scoren. Maak je keuze uit de nieuwste voorjaarsmode voor zwangerschapskleding en babykleding. Van positiejurk tot voedingskleding. Van rompertje tot boxpakje. Alles voor de lente met 20% korting. Van positiemode tot babykleding.

Op je gemak bestellen

Vind je de korting wel interessant, maar heb je geen zin om de drukke winkelstraat in te gaan? Geen probleem! Bij Wehkamp kan je lekker vanaf de bank of onderweg je winkelmand vullen. Bestel je boven de twintig euro? Dan bezorgen wij gratis bij jou thuis. Bestel je ook nog eens voor 23:00 uur? Dan heb je het morgen al in huis! Is het toch niet helemaal wat je verwacht had? Dan halen wij het gratis bij jou thuis op, wanneer het jou uitkomt. Pas dus lekker op je gemak thuis. Zo kan je rustig bekijken wat je wilt houden.