Acer Predator Helios 700 PH717-72-7959 17.3 inch Full HD gaming laptop, Zwart
 • betaal later

  AcerPredator Helios 700 PH717-72-7959 17.3 inch Full HD gaming laptop

  2499.-
  nog 1 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Acer Predator Helios 700 PH717-72-7959 17.3 inch Full HD gaming laptop

  Met de Acer Predator Helios 700 PH717-72-7959 (NH.Q91EH.002) heb je niet alleen een beestachtig goede laptop, maar heb je ook alle tools in handen om je vijanden te verslaan. Bij deze laptop draait alles om snelheid, te beginnen bij het 144 Hz IPS-scherm. Geen wazig beeld, maar alleen scherpe, heldere en snelle actie. Dankzij zijn Intel Core i7-10875H processor, NVIDIA GeForce RTX 2070 SUPER grafische kaart twee 1 TB SSD's kun je elke uitdaging aan.

  Hyperdrift toetsenbord
  Het HyperDrift toetsenbord met RGB-toetsenverlichting maakt de Predator Helios 700 revolutionair. Als je het toetsenbord uitschuift, ontstaat er een grotere luchtstroom en profiteer je van hogere prestaties. Maar dat is nog niet alles. De WASD-toetsen zijn echt uniek en veranderen de manier waarop je met het toetsenbord en de muis gamet. De WASD-toetsen zijn voorzien van gepatenteerde schakelaars met Linear Switch-technologie. Net als bij de analoge joystick kun je zo met de hoeveelheid druk op de toets precies de snelheid van je personage of auto bepalen.

  Maximale koeling
  Als het toetsenbord is uitgeschoven, trekken onze 4e generatie AeroBlade™ 3D-ventilatoren lucht rechtstreeks naar binnen via de ventilatieopeningen aan de bovenkant. Kleine waarschuwing: ze zijn snel, ze zijn krachtig en ze doen wat ze moeten doen. Tel daar nog de aanvullende robuuste koelingselementen achter het onverwoestbare Corning®Gorilla® Glass bij op en je ziet wat deze laptop allemaal in huis heeft.

  Grafisch hoogstandje
  Bij deze laptop draait alles om snelheid, om te beginnen met het scherm. Hoe? We hebben 144 Hz IPS-scherm gebruikt. Geen wazig beeld – alleen scherpe, heldere en snelle actie.

  Precies wat jij nodig hebt
  Via een speciale toets krijgen gebruikers direct toegang tot PredatorSense™. In de app kunnen ze instellingen bekijken en aanpassen of overklokken met de Turbo-functie. Gebruik de speciale, aanpasbare sneltoetsen om het systeem aan je wensen en behoeften aan te passen.

  Sla je slag
  Wil je net even wat meer power uit je Helios 700 halen? Je kunt hem extra kracht geven ongeacht of het toetsenbord nu is in- of uitgeschoven. Als je laptop niet op het dockingstation is aangesloten, kies je de BOOSTED instelling. En als dat nog niet genoeg voor je is, ga je helemaal los met de EXTREME-modus.4

  Volg het licht naar de overwinning
  Predator RGB Assault verbindt jou, je toetsenbordverlichting en je gameplay, en maakt je zo onoverwinnelijk. Zie hoe je ability onder de Q-toets wordt geactiveerd op het toetsenbord en weet precies wanneer je je ULTIMATE kunt gebruiken dankzij kleurpatronen en meer.3

  5.1 Surround Sound
  Speel zo lang en zo luid als je wilt. Met vijf luidsprekers en een subwoofer kan het zijn dat je tijdens je gameavondjes de hele buurt wakker houdt.

  WAVES NX® 3D-Geluid
  Maak van elke hoofdtelefoon een geavanceerd 360° surround-soundsysteem waarmee je films, muziek en games met natuurlijk 3D-geluid ervaart.

  Minder latentie, betere concurrentie
  Met de E3000 Ethernet 2,5 Gbps Controller van Killer, Killer Wi-Fi 6 AX 1650 en Control Center 2.0 heb je alle tools in handen om je online vijanden te verslaan. Dus voel je vooral niet schuldig, de ongekend lage latentie en de betrouwbare verbinding van Killer zijn je eigen verdienste.
  lees meer

  Specificaties

  GarantieSSD-schijfBluetoothWifi