Acer ASPIRE C27-962 I5622NL all-in-one computer, Zwart, zilver
 • uitverkocht

  AcerASPIRE C27-962 I5622NL all-in-one computer

  1099.-
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  Acer ASPIRE C27-962 I5622NL all-in-one computer

  De Aspire C27 all-in-one computer is met zijn ruimtebesparende design en krachtige interieur geschikt voor ieder huishouden. De vloeiende prestaties en levendige beelden zullen je niet teleurstellen.

  Krachtige prestaties
  Met een Intel Core i5 processor en NVIDA GeForce MX130 grafische kaart is de computer geschikt voor het bewerken van content en dagelijkse taken. Door de 8 GB DDR4 RAM kan er vloeiend gemultitasked worden op de computer om zo al je projecten af te krijgen.

  Levendig beeld
  Bewonder de heldere, levensechte kleuren van het 27 inch FHD IPS-display. Deel je scherm met familie en vrienden. De grijstinten en contrasten worden levensecht weergegeven met een kijkhoek van tot wel 178 graden.

  Zie meer scherm
  Zie meer van het scherm met de smalle rand van slechts 3,7 mm zodat het scherm maar liefst 92% van het apparaat beslaat en de fantastische beelden optimaal worden weergegeven. En alsof dat nog niet genoeg is, kun je je kijkplezier of je productiviteit verdubbelen door via de HDMI-uitgang een tweede monitor aan te sluiten.

  Een briljant staaltje design
  Bespaar kostbare bureauruimte met deze ultradunne 6,8 mm unit en creëer de optimale kijkpositie dankzij de verstelbare kanteling van -5 graden tot 25 graden. Een stevige V-standaard zorgt voor extra stabiliteit.
  lees meer

  Specificaties

  BluetoothWifi

  bekijk meer van Acer