Acer ASPIRE 5 A514-54-58XW 14 inch Full HD laptop, Zilver
 • betaal later

  AcerASPIRE 5 A514-54-58XW 14 inch Full HD laptop

  629.-
  vandaag besteld, morgen in huis

  Acer ASPIRE 5 A514-54-58XW 14 inch Full HD laptop

  De Acer Aspire 5 is uitgerust met de 11de generatie Intel Core i5 processor (i5-1135G7). De laptop is uitgerust met een PCIe NVMe SSD met 512 GB opslag. De 8GB DDR4 biedt je voldoende werkgeheugen voor al je werkzaamheden. De Aspire 5 is een dunne en stijlvolle laptop, die gemakkelijk is om mee te nemen door het lichte gewicht. De behuizing zorgt voor een mooie uitstraling samen en de smalle randen zorgen voor meer beeldruimte. Met de lange batterijduur tot wel 10 uur kun je gerust de tijd nemen voor je werkzaamheden.

  Verbluffend beeld
  Dankzij de dunne rand zie je meer op het verbluffende FHD IPS-scherm van 14 inch. Bovendien is de laptop voorzien van Acer BlueLightShield™ technologie om je ogen beter te beschermen.

  Professionele uitstraling
  De laptop is maar 17,9 mm dik en heeft een professionele uitstraling dankzij de klep van gezandstraald aluminium. Daarnaast heeft hij een ergonomisch scharnierontwerp dat een grotere luchtstroom onder het apparaat mogelijk maakt.

  Klinkt geweldig
  Ben je klaar met je werk? Zak lekker onderuit en geniet van het verbeterde geluid van Acer, dat speciaal is ontwikkeld voor realistischere geluiden en een diepere bas.
  lees meer

  Specificaties

  GarantieSSD-schijfBluetoothWifi