overzicht
Acer 17.3 inch HD ready ASPIRE ES 17 ES1 laptop, Zwart
 • Korting
 • -10%

  Acer17.3 inch HD ready ASPIRE ES 17 ES1 laptop

  429.-386.10je bespaart 42.90
  vandaag besteld, morgen in huis
  Korting

  Vervangingswekenkorting
  profiteer tijdens de vervangingsweken van extra korting op dit artikel. Deze actie loopt van 12 t/m 27 oktober. De korting is verrekend in de hier getoonde prijs.

  Acer 17.3 inch HD ready ASPIRE ES 17 ES1 laptop

  Deze Acer ASPIRE ES 17 ES1 vormen de perfecte partner voor werk en ontspanning. Met unieke voorzieningen zoals de Acer BluelightShield TM-software en een optioneel M-DISC Ready optisch station, bent je met de Aspire ES-serie altijd startklaar voor werk en ontspanning. Het Precision Touchpad en Acer Chiclet Keyboard zorgen ervoor dat je nooit iets mist.

  Unieke functies
  Vermoeide ogen van het staren naar een scherm? De Aspire ES-serie is uitgerust met Acer BluelightShieldTM om zo vermoeide ogen met 4 intelligente modi te verminderen. Een optioneel, opgebouwd optisch station is M-DISC Ready waardoor je jouw gegevens gemakkelijk kunt bekijken, delen en opslaan.

  Betere invoer en navigatie
  Tik, veeg, scroll en zoom door de dag met het Precision Touchpad. Met de Palm rejection-technologie en de mogelijkheid om te zoomen door te pinchen hebt u altijd het heft in handen. De toetsen van het Acer Chiclet Keyboard hebben voldoende tussenruimte en veren voelbaar terug, zodat u comfortabel en betrouwbaar kunt typen.

  Ontwikkeld voor zakelijk gebruik en ontspanning
  De Aspire ES-serie is ontwikkeld voor zakelijk gebruik en ontspanning. De USB 3.0- en HDMI-poorten zijn handig aan de achterkant van het apparaat geplaatst en het HD CineCrystal TFT LCD-scherm met led-achtergrondverlichting ziet er overal geweldig uit. Maar het uiterlijk zegt niet alles; snelle Intel processors en tot 8 GB geheugen bieden je de hele dag voldoende vermogen.
  lees meer

  Specificaties

  GarantieBluetoothWifi