overzicht
Acer 15 CB3-532-C3MX 15.6 inch HD ready chromebook
 • Uitverkocht

  Acer15 CB3-532-C3MX 15.6 inch HD ready chromebook

  249.-
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  bekijk alle laptops

  Acer 15 CB3-532-C3MX 15.6 inch HD ready chromebook

  De Acer CB3-532-C3MX is een degelijke en handzame 15,6 inch Chromebook. Deze Chromebook draait op het besturingssysteem Chrome OS van Google. Deze Chromebook is zeer geschikt voor het schrijven van verslagen, het intensief gebruiken van je mail of gewoon voor het kijken op internet, dankzij een Intel Celeron processor en een opslag van 32 GB.

  Chome OS
  Het besturingssysteem Chrome OS is vernoemd naar de populaire en bijzonder snelle webbrowser van Google. Chrome OS onderscheidt zich door zich te beperken tot de functionaliteiten en software die je echt nodig hebt. Dit zorgt voor een erg snelle computerervaring. Standaard vind je de meest populaire software voorgeïnstalleerd waaronder Chrome, Gmail, Google Drive, Maps, Youtube en Google Docs. In de Chrome Web Store staan nog duizenden andere programma's tot je beschikking.

  Kijk ongestoord een film
  Met deze Acer Chromebook kijk je ongestoord naar je favoriete serie of film op een mooi groot scherm. Deze Chromebook heeft een 15,6 inch, HD LED backlit LCD scherm met een Non-Glare functie. Zo maakt het niet uit hoe je kijkt naar je scherm, je ziet altijd het beeld op een goede manier.

  LET OP: dit is geen normale Windows laptop maar een Chromebook. Alleen apps (programma's) die je kunt downloaden van de Chrome web store kunnen geïnstalleerd worden op een ChromeBook.
  lees meer

  Specificaties

  GarantieWifi

  dit kun je misschien goed gebruiken

  toegevoegd aan winkelmand