Abtronic X8 buikspiertrainer, Zwart

  AbtronicX8 buikspiertrainer

  84.95
  nog 1 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Abtronic X8 buikspiertrainer

  Abtronic X8

  Wilt u graag uw spiermassa verhogen? En staat u ook uren achter elkaar in de sportschool te trainen zonder enig resultaat? Dan is de Abtronic X8 perfect voor u! de nieuwe X8 pakt alle probleemgebieden aan en u behaalt zonder inspanning spectaculaire resultaten en dat slechts met 10 minuten per dag.

  De Abtronic X8 heeft een revolutionair en strak ontwerp dat zicht volledig richt op uw buikspieren. Het stimuleert uw lichaamsspieren met meer dan 1000 samentrekkingen per minuut.

  De Abtronic X8 maakt gebruik van EMS-technologie, waardoor u bewezen stevigere en strakkere buispieren krijgt. Het is wetenschappelijk bewezen dat EMS-technologie creëert actieve spiercontracties. U hoeft zelf dus bijna niks te doen en het werk wordt voor u gedaan. Onderzoek heeft tevens ook nog aangetoond dat EMS-technologie bijna zeven keer effectiever is dan een normale work-out!!
  Dit kan resulteren in:
  -verbranding van extra calorieën
  -vermindering van de buikomtrek
  -versterking van de spieren
  -verbetering van de huidstructuur
  -strakker maken van de huid

  Fysiotherapeuten gebruikten de EMS-techniek oorspronkelijk bij de revalidatie van patiënten met een spieraandoening. En vandaag wordt de EMS-techniek over de hele wereld gebruikt om de buikspieren te creëren waar iedereen van droomt!!


  Kenmerken Abtronic X8:
  - Afneembare controller
  - 6 stimulering modes
  - 8 intensiteitsniveaus
  - Duurzaam High-End silicone pad


  Inhoud verpakking:
  - Abtronic X8 controller
  - Abtronic X8 silicone pad
  - X8 geluidsdragers
  - Riem
  - Tasje
  - Handleiding
  lees meer

  Specificaties