ABC Design Hazel autostoel 0+ graphite grey, Graphite Grey
 • Uitverkocht

  ABC DesignHazel autostoel 0+ graphite grey

  139.-49.-je bespaart 90.-
  Autostoel
  Graphite Grey
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  ABC Design Hazel autostoel 0+ graphite grey

  De groep 0+-autostoel Hazel van ABC Design biedt optimale bescherming. Het geïntegreerde zitkussen geeft uw kind onderweg een goede grip en de lichte ronding zorgt voor een zacht schommelen. De stoel is geschikt voor kinderen van 0 tot 15 maanden of met een gewicht tot 13 kg.

  Veiligheid
  Met het ABC Design Hazel autostoeltje kun je je kindje veilig vervoeren in de auto. Je kindje wordt beschermd door de autostoel en zit veilig dankzij de driepuntsgordel. De gordels zijn voorzien van schouderpads om het comfort voor je kindje te vergroten.

  Installatie in de auto
  Het ABC Design Hazel autostoeltje kan op twee verschillende manieren in de auto worden bevestigd. Je kunt voor de installatie gebruik maken van de driepuntsautogordel of van de apart verkrijgbare ABC Design Isofix base. Met deze base is het veilig installeren van de autostoel een fluitje van een cent. In beide gevallen wordt de autostoel tegen de rijrichting in geplaatst.

  Comfort
  Aan comfort zal het je kindje niet ontbreken met het ABC Design Hazel autostoeltje. De autostoel is uitgevoerd met een zonnekap die je gemakkelijk weer op kunt bergen wanneer je hem niet gebruikt. De draagbeugel is ergonomisch gevormd en dankzij het lichte gewicht van 3,2 kg neem je het autostoeltje gemakkelijk overal mee naar toe.

  Gebruiksgemak
  De bekleding van het Hazel autostoeltje van het merk is afneembaar en kan worden uitgewassen. Zo heeft je kindje altijd een schone zitplaats in de auto. De draagbeugel kan in vier standen worden geplaatst: stand voor bevestiging in de auto, draagstand, schommelstand en zitstand. Door zijn eenvoudige bevestigingsmechanisme kan de groep 0+-autostoel Hazel met gebruik van adapters (exclusief) snel op de kinderwagenmodellen van ABC Design worden gemonteerd en zo tot een travelsysteem worden omgebouwd.

  Kenmerken
  - Groep: 0+ (tot 13 kg)
  - Leeftijd: 0-15 maanden
  - Lengte kind: 40-75 cm
  - Uitneembaar verkleinkussen
  - Voorzien van driepuntsgordel met schouderpads
  - Uitklapbare zonnekap
  - Comfortabele zitting
  - Ergonomische draagbeugel
  - Afneembare hoes

  Specificaties
  - Gewicht: 3,2 kg
  - Afmetingen: 69 x 47 x 56 cm (lxbxh)
  lees meer

  Specificaties

  Garantie