Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. meer weten? sluiten

 
Aangekomen! - Annette Born
 • Uitverkocht

  Annette BornAangekomen!

  17.95
  uitverkocht

  mail mij als dit product weer beschikbaar is

  Aangekomen! - Annette Born

  We worden te dik. De noodbel luidt: bijna 50% van de Nederlandse bevolking is te dik. Een lager percentage van deze groep mensen lijdt aan Obesitas. Of nog erger: aan Morbide Obesitas. Wanneer alle diëten zijn uitgeput, is er toch nog een oplossing voor alle problemen! Een maagverkleinende operatie. Overgewicht verdwijnt als sneeuw voor de zon. Jaarlijks ondergaan duizenden mensen een operatie met als doel: het verliezen van gewicht. Is dit dan écht zo'n wonderbaarlijke manier om af te vallen? Bestaat er een mogelijkheid om voor de rest van je leven vrij te zijn van overgewicht? Het antwoord is kort: NEE! Een operatie met als doel gewicht verliezen is niet alleen een zware ingreep, een operatie is ook geen tovertruc. Een operatie is niets meer of minder dan een hulpmiddel. Maar zelfs een hulpmiddel hoeft niet te leiden tot dat slanke postuur waar je van droomde.
  In dit boek komt de andere kant van deze operaties in het daglicht. Wat, als blijkt dat een maagverkleinende operatie op termijn niet werkt? Wat, wanneer blijkt dat je zelfs weer aankomt? Is het dan afgelopen met de wens op een normaal postuur? Nee.

  In dit boek alle informatie die verder reikt dan de 'succesverhalen'. Onderbouwd door artsen, tal van disciplines die beroepsmatig iedere dag te maken hebben met mensen die geen 'succesverhaal' hebben. Interviews met lotgenoten.

  Hoe ervaren zij hun leven met een maagverkleining die niet altijd het gewenste resultaat geeft. Een boek dat juist start op het moment wanneer de 'mooie verhalen' stoppen.

  Een maagverkleinende operatie kan een goede oplossing bieden. Maar kent geen garanties.

  Specificaties

  AuteursAnnette Born
  Eerste auteurAnnette Born
  GenreGezondheidsboek
  ISBN9789048441167
  Uitvoering boekPaperback
  Jaar van uitgifte2017
  EAN9789048441167
  bekijk alle Specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  checktoegevoegd aan winkelmand