A3 Baby & Kids Soozly electrische warmwaterkruik mintgroen

  A3 Baby & Kids Soozly electrische warmwaterkruik mintgroen

  24.95

  A3 Baby & Kids Soozly electrische warmwaterkruik mintgroen

  Zoek je een veilige kruik om bij je kleintje in bed te leggen? Eentje die eenvoudig in gebruik is en geen kokend water gebruikt? Dan is de Soozly® elektrische warmtekruik van A3 Baby & Kids iets voor jou. De Soozly® kruik warmt in slechts 6 minuten op tot 65 graden en geeft daarna 6 uur lang comfortabele warmte. Bij 65 graden schakelt het verwarmingselement automatisch uit, veilig en snel!

  De kruik is draadloos en voldoet aan alle Europese veiligheidseisen die voor dit type product gelden.Hoe werkt het?De Soozly® kruik is al gevuld met water als je hem koopt en je hoeft het water nooit te verversen of bij te vullen. De kruik wordt door middel van een ingebouwd verwarmingselement opgewarmd.

  De kruik warm je op door de beschermkap te openen en de oplaadadapter aan te sluiten op de kruik. Steek de stekker in een stopcontact en wacht circa 6 minuten. Als het rode lampje dooft is de Soozly® kruik op temperatuur en gereed voor gebruik. Ontkoppel de oplaadadapter en sluit de beschermkap. Doe de Soozly® kruik in de bijgeleverde zachte kruikenzak en geniet tot wel 6 uur lang van de behaaglijke warmte.

  Tip voor het opladen: Zorg ervoor dat de kruik horizontaal ligt als je hem oplaadt zodat het verwarmingselement optimaal zijn werk kan doen. Gebruikstip: Naast dat deze kruik ideaal is voor je baby kun je hem als volwassene ook prima gebruiken. De kruik is bijvoorbeeld goed te gebruiken bij stijve spieren of gewrichten.

  Kenmerken
  - Binnen 8 minuten op temperatuur
  - 2 jaar garantie
  - Geen gedoe met kokend water
  - Uren behaaglijke warmte
  - Bijvullen is niet nodig
  - Oplaadbaar en draadloos
  - Automatische uitschakeling bij 65°C
  - Veilig voor kinderen en ouderen door de dubbele beveiliging tegen oververhitting
  - Inclusief losse kruikenzak / hoes (wit)
  - Afmetingen kruik 26,5 cm x 13 cm Snoerlengte: 86 cm
  lees meer

  Specificaties

  KleurMintgroen
  MerkA3 Baby & Kids
  Duurzamer
  EAN8718868646576
  artikelnummer16403978

  Reviews (4)

  algemene beoordeling
  (4 reviews)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.