A3 Baby & Kids electrische warmwaterkruik, Grijs
 • babydeals

  A3 Baby & Kidselectrische warmwaterkruik

  19.9524.95je bespaart 5.-
  vandaag besteld, morgen in huis
  Babydeals!

  Babydeals!

  Profiteer t/m zondag 25 april 2021 van hoge kortingen op heel veel voor baby's. De korting is al verrekend in de hier getoonde prijs. ontdek alle deals >

  A3 Baby & Kids electrische warmwaterkruik

  Zoek je een veilige kruik om bij je kleintje in bed te leggen? Eentje die eenvoudig in gebruik is en geen kokend water gebruikt? Dan is deze elektrische warmtekruik van A3 Baby & Kids iets voor jou. De kruik warmt in slechts 6 minuten op tot 65 graden en geeft daarna 6 uur lang comfortabele warmte. Bij 65 graden schakelt het verwarmingselement automatisch uit, veilig en snel!

  De kruik is draadloos en voldoet aan alle Europese veiligheidseisen die voor dit type product gelden.Hoe werkt het? De kruik is al gevuld met water als je hem koopt en je hoeft het water nooit te verversen of bij te vullen. De kruik wordt door middel van een ingebouwd verwarmingselement opgewarmd.

  De kruik warm je op door de beschermkap te openen en de oplaadadapter aan te sluiten op de kruik. Steek de stekker in een stopcontact en wacht circa 6 minuten. Als het rode lampje dooft is de kruik op temperatuur en gereed voor gebruik. Ontkoppel de oplaadadapter en sluit de beschermkap. Doe de kruik in de bijgeleverde zachte kruikenzak en geniet tot wel 6 uur lang van de behaaglijke warmte.

  Tip voor het opladen: Zorg ervoor dat de kruik horizontaal ligt als je hem oplaadt zodat het verwarmingselement optimaal zijn werk kan doen. Gebruikstip: Naast dat deze kruik ideaal is voor je baby kun je hem als volwassene ook prima gebruiken. De kruik is bijvoorbeeld goed te gebruiken bij stijve spieren of gewrichten.

  Kenmerken
  - Binnen 8 minuten op temperatuur
  - 2 jaar garantie
  - Geen gedoe met kokend water
  - Uren behaaglijke warmte
  - Bijvullen is niet nodig
  - Oplaadbaar en draadloos
  - Automatische uitschakeling bij 65°C
  - Veilig voor kinderen en ouderen door de dubbele beveiliging tegen oververhitting
  - Inclusief losse kruikenzak / hoes (wit)
  - Afmetingen kruik 26,5 cm x 13 cm Snoerlengte: 86 cm
  lees meer

  Specificaties