A.Vogel Hyperiforce forte met sint-janskruid - 80 tabletten
 • Uitverkocht

  A.VogelHyperiforce forte met sint-janskruid - 80 tabletten

  15.99
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  A.Vogel Hyperiforce forte met sint-janskruid - 80 tabletten

  Het 100% natuurlijke Hyperiforce forte met sint-janskruid van A.Vogel is een voedingssupplement en helpt bij een neerslachtig en lusteloos gevoel. Het bevat sint-janskruid (Hypericum perforatum) dat bekend staat als 'zonneschijn voor de geest'. Een toepasselijke naam, gezien de ondersteuning die hij biedt bij een neerslachtig en lusteloos gevoel. Bij gebruik voel je, je geestelijk opgefrist en kun je de druk van het dagelijkse leven goed aan.

  Dosering en gebruik
  3 keer per dag 1 tablet voor de maaltijd met wat water innemen. Voor kinderen geldt een andere dosering:
  - Kinderen van 6 tot 12 jaar: de helft van de dosering.
  Het middel dient enkele weken achtereen gebruikt te worden. U kunt dit product niet gelijktijdig met alle andere producten gebruiken. Sint-janskruid (Hypericum perforatum) kan de werking van geneesmiddelen nadelig beïnvloeden. Sint-janskruid versterkt de werking van het leverenzym cytochroom P450, waardoor een aantal geneesmiddelen sneller wordt afgebroken en daardoor een geringere werking heeft. Bij gebruik van een geneesmiddel in combinatie met een middel met sint-janskruid wordt u geadviseerd om contact op te nemen met uw behandelend arts of apotheker, die u nadere informatie kan geven of de combinatie tot een dergelijke wisselwerking kan leiden of niet. Dat geldt als u wilt beginnen met sintjanskruid te gebruiken, maar ook als u het gelijktijdig gebruik van sint-janskruid samen met een van onderstaande geneesmiddelen wilt stoppen.
  Waargenomen is dat middelen met sint-janskruid de werking van de volgende geneesmiddelen kunnen verminderen:
  - remmers van het immuunsysteem, bijvoorbeeld bij orgaantransplantaties en auto-immuunziekten: ciclosporine;
  - antistollingsmiddelen van het coumarinetype, zoals acenocoumarol (o.a. Sintrom) en fenprocoumon (o.a. Marcoumar);
  - anti-epileptica: fenobarbital en fenytoïne;
  - luchtwegverwijders: theofylline;
  - hartglycosiden bij hartfalen en hartritmestoornissen: digoxine;
  - remmers van het HIV-virus: indinavir.

  Sint-janskruid kan ook de werking van geneesmiddelen tegen depressiviteit van het SSRI-type beïnvloeden. Gelijktijdig gebruik wordt afgeraden. Bij gelijktijdig gebruik van sint-janskruid en bepaalde types van de anticonceptiepil (combinatie ethinyloestradiol en desogestrel, ook wel sub-50 genoemd) zijn in een incidenteel geval doorbraakbloedingen geconstateerd. Als er een doorbraakbloeding optreedt, kan er sprake zijn van een verminderde bescherming tegen zwangerschap.

  Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Voor het behoud van een goede gezondheid is een gezonde levensstijl en een gevarieerde, evenwichtige voeding van belang.

  Let op!
  De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. In geval van overdosering, wordt geadviseerd de huisarts te raadplegen. Dit voedingssupplement buiten bereik van kinderen bewaren.

  Ingrediënten:
  Vulstof (microkristallijne cellulose); droogextract van sint-janskruid (Hypericum perforatum) 14,7%; verdikkingsmiddel (natriumcarboxymethylcellulose); glansmiddel (katoenzaadolie). Een dagdosering van 3 tabletten bevat 198 mg droogextract afkomstig van 615-792 mg vers sint-janskruid.
  1 tablet = 450 mg

  Allergie-informatie
  Ben je allergisch/gevoelig voor één of meerdere van de componenten, wordt geadviseerd voor gebruik contact op te nemen met de huisarts.

  Bewaren
  Beneden 25°C op een droge plaats bewaren. Buiten bereik en zicht van kinderen houden. Na gebruik de verpakking goed sluiten.

  Zwangerschap en borstvoeding
  Hyperiforce forte kan, voor zover bekend, overeenkomstig de aangegeven dosering worden gebruikt. Het verdient in het algemeen aanbeveling bij gebruik van gezondheidsproducten tijdens de zwangerschap en de periode waarin borstvoeding wordt gegeven, eerst uw behandelend arts te raadplegen.
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking