A.Vogel Hoestspray nr. 1 droge hoest en kriebelhoest - 30 ml

  A.VogelHoestspray nr. 1 droge hoest en kriebelhoest - 30 ml

  10.49
  vandaag besteld, morgen in huis

  A.Vogel Hoestspray nr. 1 droge hoest en kriebelhoest - 30 ml

  Een droge ofwel kriebelhoest is het gevolg van prikkeling of irritatie van de (ontstoken) keel en bovenste luchtwegen, bijvoorbeeld door rook, airconditioning, slecht geventileerde ruimtes of droge lucht. Bij droge hoest is geen slijmvorming. Er ontstaat een kriebel die we door kuchen proberen kwijt te raken. Niet alleen hinderlijk, maar ook pijnlijk en vermoeiend. A.Vogel Hoestspray nr. 1 is een medisch hulpmiddel en legt een beschermend filmlaagje in de keel. Dit werkt hoeststillend en verzachtend.

  Aanbevolen dosering
  6 keer per dag drie keer sprayen. Naar behoefte over de dag verspreiden. Voor kinderen geldt een andere dosering:
  - Kinderen van 3 tot 12 jaar: 6 keer per dag twee keer sprayen. Gebruik door kinderen onder toezicht van volwassenen.
  Dit product is niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. U kunt dit product in het algemeen gelijktijdig met andere producten gebruiken. Het is raadzaam om bij twijfel overleg te plegen met uw arts of apotheker.

  Let op!
  De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. In geval van overdosering, wordt geadviseerd de huisarts te raadplegen. Dit product buiten bereik van kinderen bewaren.

  Ingrediënten
  Mel, Aqua, Verbascum thapsus extract, Althaea officinalis radix extract, Potassium sorbate.

  Allergie-informatie
  Ben je allergisch/gevoelig voor één of meerdere van de componenten, wordt geadviseerd voor gebruik contact op te nemen met de huisarts.

  Bewaren
  Beneden 25°C op een droge plaats bewaren. Buiten bereik en zicht van kinderen houden. Na gebruik de verpakking goed sluiten. Na opening is dit product nog 3 maanden houdbaar.

  Zwangerschap en borstvoeding
  Wegens onvoldoende gegevens wordt het gebruik van A.Vogel Hoestspray uit voorzorg niet geadviseerd tijdens de zwangerschap en de periode van borstvoeding.
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking