A.Vogel Echinaforce Weerstand - 80 tabletten

  A.VogelEchinaforce Weerstand - 80 tabletten

  9.49
  vandaag besteld, morgen in huis

  A.Vogel Echinaforce Weerstand - 80 tabletten

  Echinaforce weerstand tabletten is een voedingssupplement en zijn gemaakt uit de extracten van de Echinacea purpurea. De tabletten zijn volledig natuurlijk en bieden uitstekende ondersteuning voor de weerstand. De kleine tabletjes zijn makkelijk in te nemen en stimuleren uw immuunsysteem, waardoor het je helpt goed bestand te blijven tegen invloeden van buitenaf. Bovendien helpt het je sneller te herstellen na ziekte.

  Dosering en gebruik
  2 tot 5 keer per dag 1 tot 2 tabletten met wat water innemen. Voor kinderen geldt een andere dosering:
  - Kinderen tot 6 jaar: eenderde van de dosering.
  - Kinderen van 6 tot 12 jaar: helft van de dosering.
  Voor kinderen tot 6 jaar bestaat A. Vogel Echinaforce junior kauwtabletten met sinaasappelsmaak. U kunt dit product in het algemeen gelijktijdig met andere producten gebruiken. Het is raadzaam om bij twijfel overleg te plegen met uw arts of apotheker.

  Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Voor het behoud van een goede gezondheid is een gezonde levensstijl en een gevarieerde, evenwichtige voeding van belang.

  Let op!
  De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. In geval van overdosering, wordt geadviseerd de huisarts te raadplegen. Dit voedingssupplement buiten bereik van kinderen bewaren.

  Ingrediënten
  Plantenextracten: rode zonnehoed (Echinacea purpurea herba en radix) 4,3%; vulstof (lactose ; verstevigingsmiddel (acacia); glansmiddel (melk)) (magnesiumstearaat). Een dagdosering van 2-10 tabletten bevat de inhoudsstoffen van 979-4895 mg plantenextract (Echinacea purpurea herba en radix).
  1 tablet = 250 mg

  Allergie-informatie
  Ben je allergisch/gevoelig voor één of meerdere van de componenten, wordt geadviseerd voor gebruik contact op te nemen met de huisarts.

  Bewaren
  Beneden 25°C op een droge plaats bewaren. Buiten bereik en zicht van kinderen houden. Na gebruik de verpakking goed sluiten.

  Zwangerschap en borstvoeding
  Echinaforce kan, voor zover bekend, overeenkomstig de aangegeven dosering worden gebruikt. Het verdient in het algemeen aanbeveling bij gebruik van gezondheidsproducten tijdens de zwangerschap en de periode waarin borstvoeding wordt gegeven,
  eerst uw behandelend arts te raadplegen.
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking