A.Vogel Echinaforce Junior vitamine C + Q10 kauwtabletten 3 x 40 stuks
 • Uitverkocht

  A.VogelEchinaforce Junior vitamine C + Q10 kauwtabletten 3 x 40 stuks

  29.85
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  A.Vogel Echinaforce Junior vitamine C + Q10 kauwtabletten 3 x 40 stuks

  Het opbouwen van de weerstand staat bij jonge kinderen niet heel hoog op de agenda. Echinaforce junior vitamine C + Q10 - van A. Vogel - is een zuiver natuurlijk product dat de weerstand van kinderen vanaf 2 jaar verhoogt, op een leuke manier. Tevens geven deze kauwtabletten meer engergie, de hele dag door. De tabletten hebben een lekkere frambozensmaak en bevatten geen conserveringsmiddelen. Om de weerstand extra te ondersteunen, bevatten de kauwtabletten 50% van de ADH vitamine C.

  Aanbevolen dosering
  Echinaforce junior + vitamine C is geschikt voor kinderen van 2 tot 12 jaar.
  Voor het onderhouden van de dagelijkse weerstand: 1 kauwtablet per dag
  Voor extra weerstand: 2 kauwtabletten per dag (indien wenselijk 3 kauwtabletten)

  Let op!
  Het is belangrijk de aangegeven dosering niet te overschrijden. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Voor het behoud van een goede gezondheid is een gezonde levensstijl en een gevarieerde, evenwichtige voeding van belang. In de aanbevolen hoeveelheden wordt het product in het algemeen prima verdragen. Overmatig gebruik kan een laxerend effect hebben.

  Ingredienten
  Plantenextracten: rode zonnehoed (Echinacea purpurea herba en radix); vulstof (xylitol, mannitol, gemodificeerd maiszetmeel); acerolakers (Malpighia punicifolia): bron van natuurlijke vitamine C; glansmiddel (stearinezuur, magnesiumstearaat); smaakversterker (natuurlijke frambozenaroma 1,0%); kleurstof (rodebietenextract); verstevigingsmiddel (acacia).

  Natuurlijke vitamine C
  Vitamine C is een essentiële vitamine voor het menselijk lichaam. Het verhoogt de weerstand en bevordert de opname van ijzer uit de maaltijd. Vitamine C is bovendien een antioxidant die helpt bij de bescherming van gezonde lichaamscellen. Zo speelt het een belangrijke rol bij het behoud van sterke botten en tanden, goede bloedvaten en andere lichaamsweefsels.

  Natuurlijke energiebronnen
  Het product Extra Energie van A.Vogel levert de hele dag extra energie dankzij de natuurlijke ingrediënten Q10, guarana en Siberische ginseng. Het co-enzym Q10 ondersteunt de eigen energieproductie en guarana helpt bij geestelijke vermoeidheid en houdt helder en alert. Siberische ginseng geeft daarnaast kracht en energie, helpt fysieke en mentale prestaties te verbeteren en verhoogt het uithoudingsvermogen. Het geheim van Q10, het lichaamseigen co-enzym Q10 komt in iedere cel van je lichaam voor, waar het energie helpt vrij te maken uit voedsel.

  Allergie-informatie
  Echinaforce junior + vitamine C bestaat uit puur natuurlijke ingrediënten. Het product bevat geen conserveringsmiddelen en is vrij van lactose, gluten en kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen.

  Bewaren
  Buiten bereik en zicht van kinderen bewaren. Bewaren beneden 25ºC.

  Distributeur
  Biohorma B.V.
  Postbus 33
  8080 AA Elburg

  Kenmerken
  -
  Ondersteunt het basisenergieniveau
  - Verhoogt de weerstand, versnelt het herstel na ziekte
  - Gemakkelijk in gebruik: 1 kauwtablet per dag
  - Met natuurlijke vitamine C
  - Hooggedoseerd
  - Met Q10
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking