A.Vogel Boldocynara - 80 tabletten

  A.VogelBoldocynara - 80 tabletten

  12.99
  vandaag besteld, morgen in huis

  A.Vogel Boldocynara - 80 tabletten

  A.Vogel Boldocynara bevat een combinatie van de extracten van artisjok, mariadistel, boldo, pepermuntplant en paardenbloem. Paardenbloem ondersteunt de reinigende werking van de lever. Ook ondersteunt de Paardenbloem het functioneren van de maag, bijvoorbeeld bij een vol gevoel in de maag na het eten.

  Dosering en gebruik
  2 keer per dag 1 tablet na de maaltijd met wat water innemen. Voor kinderen geldt een andere dosering:
  - Kinderen van 2 tot 12 jaar: 1 keer per dag 1 tablet na de maaltijd met wat water innemen.
  Dit product is niet geschikt voor kinderen jonger dan 2 jaar. U kunt dit product in het algemeen gelijktijdig met andere producten gebruiken. Het is raadzaam om bij twijfel overleg te plegen met uw arts of apotheker.

  Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Voor het behoud van een goede gezondheid is een gezonde levensstijl en een gevarieerde, evenwichtige voeding van belang.

  Let op!
  De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. In geval van overdosering, wordt geadviseerd de huisarts te raadplegen. Dit voedingssupplement buiten bereik van kinderen bewaren.

  Ingrediënten
  Plantenextracten: artisjok (Cynara scolymus) 1,8%, mariadistel (Silybum marianum), paardebloem (Taraxacum officinale), boldo (Peumus boldus) 0,3%, pepermunt (Mentha piperita); vulstof (microkristallijne cellulose); glansmiddel (katoenzaadolie). Een dagdosering van 2 tabletten bevat de inhoudsstoffen van in totaal 1000 mg extract van de in de ingrediëntenlijst genoemde planten.
  1 tablet = 250 mg

  Allergie-informatie
  Ben je allergisch/gevoelig voor één of meerdere van de componenten, wordt geadviseerd voor gebruik contact op te nemen met de huisarts.

  Bewaren
  Beneden 25°C op een droge plaats bewaren. Buiten bereik en zicht van kinderen houden. Na gebruik de verpakking goed sluiten.

  Zwangerschap en borstvoeding
  Boldocynara forte kan, voor zover bekend, overeenkomstig de aangegeven dosering worden gebruikt. Het verdient in het algemeen aanbeveling bij gebruik van gezondheidsproducten tijdens de zwangerschap en de periode waarin borstvoeding wordt gegeven, eerst uw behandelend arts te raadplegen.
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking