Uitverkocht

Silk'n Sonic Clean SonicClean is niet meer verkrijgbaar

Dagelijkse dieptereiniging voor jouw gezicht. Silk'n SonicClean kan gebruikt worden…
Meer informatie

Bekijk alles uit de categorie Gezichtsverzorgingsapparaten.

TOON CATEGORIE


Reviews

  • Algemene beoordeling: 4.0
Schrijf review

“Fijn product”

Erg tevreden met het product. Gemakkelijk te gebruiken met de langdurige accu. Het product lijkt in gebruik veel op de Clearasonic mia, alleen voor een lagere prijs.

“Mooi design en top in gebruik!”

Prijs kwaliteit verhouding super! Zou het iedereen aanraden. Houdt je huid schoner als dat je met een reinigingsmilk en tonic of met reinigingsmousse ed schoont maakt.

“Werkt niet naar verwachting”

Vanavond ontvangen en natuurlijk meteen getest! Ik had van dit product best hoge verwachtingen, hij ziet er namelijk niet super goedkoop uit. Ook na het lezen van de meeste reviews, dacht ik dat ik hier wel tevreden over zou zijn. Mijn eerste minpuntje was het borsteltje.. Voor mij is hij veel te zacht. Ik snap niet hoe dit mijn gezicht zou moeten reinigen. Uiteindelijk heb ik hem onder de douche geprobeerd. Wat ik dacht bleek helaas waar te zijn..Ik had totaal niet het gevoel dat dit iets voor mijn gezicht deed. Hij maakt geen ronddraaiende beweging en ook voel je nauwelijks wat van de borstel. Nadat ik het 2 minuten heb gebruikt in combinatie met mijn reinigingsfoam, voelde mijn huid hetzelfde als anders. Jammer! Dacht echt dat hij zou werken. Zou mijn 30 euro liever anders besteden. Ik raad hem jullie daarom dan ook NIET aan.

“Waar voor je geld”

Ziet er solide uit, waterdicht, ligt goed in de hand, werkt prima. Handige standaard, alleen jammer dat oplader apart is en niet geïntegreerd in standaard.

“Frisse huid binnen één minuut”

Ik heb dit artikel aangeschaft om mijn huid heel goed te kunnen reinigen als man. Ja, ook mannen verzorgen hun huid goed. De Silk'n Soni Clean is klein, handig en erg eenvoudig in gebruik. Batterij gaat lang mee. De borstel voelt prettig aan op mijn huid en belangrij. Ik maak mijn huid s’ morgens en s ‘avonds schoon met de Silk'n Soni Clean waardoor mijn huid er fris, schoon en fit uitziet. Het resultaat is voor mij maximaal en dat voor een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding.

“Een hele fijne gezichtscleaner”

Het maakt mijn gezicht en hals grondig schoon en krijg er een fijne zachte huid van. Alleen jammer dat ik hem vaker moet aanzetten want hij gaat na 1 min. weer vanzelf uit. Maar verder vind ik het een geweldig apparaat voor dat geld.

“Werkt verbazingwekkend goed!”

Wij hebben de sonic nu anderhalve maand in gebruik. Een heerlijk apparaat! Hij wordt sochtends en savonds gebruikt. Is voor ingebruikname een keer opgeladen en dit is te op heden nog geen tweede keer nodig geweest. Hij doet echt wat hij moet doen! Voor de lol mijn gezicht extra onder gesmeerd met make-up, dit verwijderd met watjes. Daarna nog de sonic. En dan kan je pas zien hoeveel troep er nog op je gezicht achtergebleven is! Verbazingwekkend! Heerlijk apparaat en makkelijk in gebruik.

“Super apparaat!”

Lang getwijfeld om voor een duurdere te kiezen maar uiteindelijk toch voor de Sonic gekozen. Geen seconde spijt van gehad. Wat een geweldig apparaat. Ligt fijn in de hand, lekkere zachte borstel, twee standen en het apparaatje slaat na 1 minuut automatisch af. En, het allerbelangrijkst; een heerlijk gladde zachte huid! Aanrader voor iedereen!