kies categorie
 • Dames
 • Heren
 • Kinderen
 • Baby
 • Wonen & Slapen
 • Tuin & Klussen
 • Huishouden
 • Elektronica
 • Speelgoed & Games
 • Sport & Vrije Tijd
 • Mooi & Gezond
 • Sale
 
Call of duty – Infinite Warfare (PlayStation 4)
 • Sale
 • -24%

  ActivisionCall of duty – Infinite Warfare (PlayStation 4)

  19.9515.-je bespaart 4.95
  4 reviews
  Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis

  artikelomschrijving

  Pre-order nu Call of Duty: Infinite Warfare en ontvang de Terminal Bonus Map. (voucher in doosje)
  Call of Duty: Infinite Warfare biedt drie unieke game modes: Campaign, Multiplayer en Zombies. Het rijke en beeldende verhaal speelt zich af in een setting die nooit eerder voorkwam in Call of Duty. De campaign is een terugkeer naar de ruwe militaire roots van de franchise.
  Als speler stort je je in een grootschalige oorlog, die zich afspeelt in de toekomst. Menselijke conflicten hebben zich verspreid door ons hele zonnestelsel. De Multiplayer komt met baanbrekende gameplay innovaties en levert zo de diepste Call of Duty beleving tot op heden. De titel introduceert prachtige buitenaardse omgevingen en zowel nieuwe wapens als nieuwe player abilities. Daarnaast biedt de cooperative zombies experience unieke gameplay in een huiveringwekkend spannend jasje.

  Terugkeer naar klassieke, grootschalige oorlog:
  Call of Duty: Infinite Warfare neemt je als speler mee op een reis, waarbij je zowel op aarde als buiten onze atmosfeer strijd levert tegen een meedogenloze vijand die onze manier van leven bedreigt. Grootschalig, maar met de kenmerkende boots-on-the-ground Call of Duty actie, introduceert de game memorabele personages, meeslepende verhaallijnen en prachtige nieuwe omgevingen in een epische nieuwe setting.

  Een Call of Duty campaign die je bijblijft:
  Call of Duty: Infinite Warfare vertelt een meespelend verhaal. De game is visueel overdonderend en levert een aangrijpend beeld van oorlog. Terwijl er zo wordt teruggegrepen naar de roots van de franchise verkent Infinity Ward tegelijkertijd nieuwe gebieden, want spelers krijgen de leiding in een tijd van oorlog. Als Captain Reyes, een Tier 1 Special Operations piloot, voer je het bevel op de Retribution, één van de laatste overgebleven oorlogsschepen van de Aarde. Het zijn zware tijden vol ontberingen, aan Reyes de taak om de restanten van een coalitie te verenigen om zo het hoofd te kunnen bieden aan een meedogenloze vijand. De oorlog is bruut en omspant ons hele zonnestelsel.

  Vechten tegen een gedreven vijand:
  De Settlement Defense Front (SetDef) is een splintergroepering van opstandelingen, die zich jaren geleden heeft afgescheiden van de United Nations Space Alliance. In Call of Duty: Infinite Warfare zijn de natuurlijke grondstoffen op onze planeet uitgeput door bevolkingsgroei en industriële uitbreidingen. Aardbewoners zijn voor brandstoffen en andere noodzakelijke resources afhankelijk van koloniën elders in ons zonnestelsel. Mijnbouw op planeten en asteroïden houdt ons in leven. De SetDef is een fascistische macht van brute en militante radicalen, die gehard zijn door de extreme omstandigheden in buitenaardse omgevingen. Zij houden de landen op Earth in een wurggreep en de diplomatieke verhoudingen zijn al tijden meer dan gespannen. Er is maar de geringste verstoring nodig om tot een complete oorlog te leiden.

  Maak je klaar voor de intense multiplayer:
  Call of Duty: Infinite Warfare bevat een volgende stap in de verdere ontwikkeling van Call of Duty’s movement system. De nadruk zal komen te liggen op front-line engagement. De mappen zijn zo ontwikkeld dat je als speler het movement system optimaal kunt gebruiken in de snelle gameplay die bij Call of Duty hoort. Als speler word je uitgedaagd om je doelen te bereiken op een creatieve manier die past bij jouw specifieke speelstijl.

  Strijd met de living dead in de zombies thriller:
  Infinity Ward komt met een frisse blik op de nachtmerrieachtige Zombies mode. In het zenuwslopend avontuur neemt Call of Duty: Infinite Warfare je mee op een wilde rit met een veelheid aan nieuwe features. Tegelijkertijd biedt de Zombies mode al die vertrouwde zaken die je mag verwachten.

  specificaties

  Combineer met

  reviews

  algemene beoordeling
  3.8(4 reviews)

  Duur, Import, wel snel geleverd

  Levering was erg snel, samen met een originele lightning-kabel besteld, beiden import producten uit Amerika/VK. Plus beiden duurder dan elke andere winkel inclusief Apple. Het was dat ik een cadeaukaart had. Anders lekker ergens anders kopen.

  Aanrader!

  Beste medemensen, Als je houdt van de oudere versies van " Call of duty ", dan is dit zeker een aanrader. Ik zelf ben niet van al het spring gedoe en futuristic gameplay, daarom ook met veel beloving gewacht op de Remaster. De remaster is in het algemeen gewoon top, graphics alleen beter gemaakt en layout, de verwachtingen kwamen ze na, gelukkig is hij na 53,52 eu, want voor 80,- standaard prijs ( dit is de tweede keer voor inkoop ) vind ik het echter niet waard, deze prijs is precies goed en ik hoop dan ook wel op een " Modern Warfare 2 Remaster " in 1 jaar. Verzending was vergeleken met het spel zeer slecht. Spel kwam VEEL te laat aan, maar heb het kunnen vergeven.

  Soort artikel: PlayStation 4 gamesType: Legacy edition

  goede game

  Snel geleverd en netjes geleverd ik ben er blij me

  Soort artikel: PlayStation 4 gamesType: Legacy edition

  Single player code

  Ik heb een vraag ik heb deze game geperoreerd en ik zou daarbij een code krijgen voor de single player en ik heb hem nog niet gekregen op de mail? Alvast bedankt voor het antwoorden van deze vraag.

  Soort artikel: PlayStation 4 gamesType: Legacy edition

  checktoegevoegd aan winkelmand