• uitverkocht

  999 Games Stenen Tijdperk bordspel

  39.95

  Sorry! Dit product is uitverkocht en komt niet meer op voorraad.

  999 Games Stenen Tijdperk bordspel

  De steentijd kenmerkt zich door beginnende akkerbouw, het produceren van nuttige grondstoffen en het bouwen van hutten. Handelen wordt steeds populairder en de beschaving ontwikkelt zich in rap tempo. Maar ook traditionele vaardigheden als jagen zijn vereist om stamleden te eten kunnen geven.

  In dit bordspel probeer je te overleven in Het Stenen Tijdperk. Daartoe zet je jouw stamleden op verschillende gebieden in. Je jaagt op wild om je volk van voedsel te voorzien, ontwikkelt gereedschap en verzamelt grondstoffen als hout, steen en zelfs goud, waarmee je functionele en waardevolle hutten bouwt. Uiteraard ontbreekt ook gezinsuitbreiding niet, noodzakelijk om later in het spel meer acties te mogen uitvoeren. Tijdens het spel zijn er talloze manieren om aan punten te komen, zoals het bouwen van hutten en het verzamelen van beschavingskaarten in combinatie met bepaalde ontwikkelingen. Je wint als je uiteindelijk de meeste punten hebt.
   
  In Het Stenen Tijdperk zijn er veel manieren om je doel te bereiken, waardoor iedere speler een andere strategie kan kiezen. Aan het einde van het spel zal blijken welke de juiste was.

  Het Stenen Tijdperk is een prachtig spel voor zowel families als gevorderde spelers. Wegens aanhoudend succes in het spel opnieuw op de markt gebracht.

  - 2 t/m 4 spelers
  - Spelduur 60 - 90 minuten

  Dit product is geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar.
  lees meer

  Specificaties

  Min. leeftijd (jaar)10
  Min. aantal spelers2
  Speeltijd (min)60
  Soort spelBehendigheidsspel
  Batterij benodigd
  Merk999 Games
  Fabriekstype999-STE01
  bekijk alle specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.