spellen
999 Games Machiavelli Deluxe kaartspel
 • -16%

  999 GamesMachiavelli Deluxe kaartspel

  24.9520.95je bespaart 4.-
  2 reviews
  vandaag besteld, morgen in huis

  999 Games Machiavelli Deluxe kaartspel

  Het intrigerende kaartspel met 2 uitbreidingen in 1 doos!

  Deze nieuwe editie van het populaire kaartspel Machiavelli bevat het herziene basisspel inclusief de 15 actiekaarten, de uitbreiding “De donkere landen” en een volledig nieuwe set “De donkere figuren”.

  In Machiavelli kruip je elke ronde in de huid van een ander karakter. Dat geeft je speciale eigenschappen, waarmee je de andere spelers kunt manipuleren. Bluf en finesse zijn vereist om veel goud te verzamelen en daarmee gebouwen in je eigen stad te bouwen. Wie uiteindelijk de stad met de meeste punten heeft, wint het spel.  

  De karakter- en gebouwenkaarten uit het basisspel en “De donkere landen” zijn opnieuw bekeken en herschreven. Deze bieden naast de nieuwe kaarten van “De donkere figuren” enorme variatie en speelplezier.

  Machiavelli Deluxe zit vol bluf en intrige en is bij uitstek geschikt om met 5 of meer spelers te spelen, maar is ook ontzettend leuk met kleinere spelersaantallen.

  Kenmerken
  -
  Aantal spelers: 2-8
  - Leeftijd: 10-99 jaar
  - Speelduur: 30-60 minuten
  lees meer

  Specificaties

  Reviews

  algemene beoordeling
  4.5(2 reviews)
  Meest recent

  Mooie nieuwe versie

  Mijn doos van Machiavelli was een beetje kapot. Die wilde ik graag vervangen, deze versie is echt geweldig! Allerlei nieuwe kaarten & characters.

  eindeloos te spelen

  omdat we de eerdere spellen behoorlijk versleten hadden met dagelijks spelen,deze aangeschaft,met veel meer mogelijkheden om gebouwen op te waarderen,extra punten te behalen door bv de Basiliek ixtr punt alle on-even gebouwen,de Goudmijn iedere beurt 1xtr goud,etc Karakters die ipv goud als inkomsten 1 bouwkaart geven,de Geleerde,uit 7 kaarten 1 uitkiezen,de ge- heime kamer i.d hand geeft 3 punten bij einde spel.De Kassawagen er mag uit 3 kaarten gekozen enzv De Magistraat heeft met een ont-eigenings bevel de kans[1 op 3] een gebouw van een speler te krijgen,De Chanteuse kan dreigementen uitdelen en de helft van het goud van een speler afpakken.Bijzonder fraai spel in vergelijking met b.v Mens erger je niet......

  2 mensen vonden dit nuttig

  toegevoegd aan winkelmand