999 Games Halli Galli junior kinderspel kinderspel
 • stapelkorting

  999 GamesHalli Galli junior kinderspel kinderspel

  14.95
  vandaag besteld, morgen in huis
  Stapelkorting! 2=-20% & 3=-30%

  Stapelkorting! 2=-20% & 3=-30%

  Profiteer t/m 20 juli van stapelkorting op spellen met dit actielabel. Bij 2 artikelen ontvang je 20% korting en bij 3 artikelen ontvang je 30% korting. De korting wordt evenredig over de artikelen verrekend in de winkelmand. Ontdek alle deelnemende artikelen.

  999 Games Halli Galli junior kinderspel kinderspel

  Iedere speler krijgt een gedekte stapel kaarten. Op elke kaart staat een vrolijke of een verdrietige clown. Om beurten draait iedere speler een kaart om en legt deze op zijn eventueel eerder omgedraaide kaarten. Zo is voor iedere speler altijd maar één kaart zichtbaar. Als van een bepaalde clown precies twee lachende exemplaren zichtbaar zijn, proberen alle spelers zo snel mogelijk op de bel te drukken. Maar als er een verdrietige clown op tafel ligt, moet je juist niet op de bel drukken. Wie als eerste correct op de bel drukt, krijgt alle open kaarten. Wie geen kaarten meer heeft, is uitgeschakeld. Wie blijft als laatste over?

  Halli Galli Junior is een vereenvoudigde variant van het bekende spel met de bel Halli Galli en is daardoor al geschikt voor hele jonge kinderen.

  Specificaties
  -
  Vanaf 4 jaar
  - 2 t/m 4 spelers
  lees meer

  Specificaties