overzicht
999 Games Catan - Zeevaarders uitbreidingsspel

  999 GamesCatan - Zeevaarders uitbreidingsspel

  35.95
  1 review
  vandaag besteld, morgen in huis

  999 Games Catan - Zeevaarders uitbreidingsspel

  Verschillende nieuwe scenario's voor Catan. De uitbreidingsset 'de Zeevaarders' is uitsluitend te combineren met de nieuwste editie van het basisspel. De scenario's in deze nieuwe editie verschillen van die in de oorspronkelijke versie. Met nieuwe speelstukjes en artwork voor nog meer spelbeleving!

  De spelregels zijn zo goed als gelijk aan die van het basisspel met extra regels voor scheepsroutes, overwinningspuntenfiches, goudtegels en de zeerover. De Zeevaarders van Catan geeft het basisspel een compleet nieuwe dimensie en biedt oneindige variatie. Een must voor spelers die een nieuwe uitdaging op Catan zoeken!

  Kenmerken
  - Leeftijd: vanaf 10 jaar
  - Aantal spelers: 3 - 4
  - Speelduur: +/- 75 minuten
  - Moeilijkheidsgraad: 3
  lees meer

  Specificaties

  Reviews

  algemene beoordeling
  5(review)
  Meest recent

  Lokale Intertoys had het niet in het assortiment.

  Het Sinterklaasfeest van 2014 kreeg van het Sinterklaasjournaal een thema mee: ouderwets gezellig. Daar wilden wij graag gehoor aan geven door ons Kolonisten van Katan uit te breiden met de Zeevaarders. Helaas bleek 5 dgn. voor 5 dec. dit in de lokale Intertoys niet verkrijgbaar. Uit het assortiment. Besteld bij Wehkamp, de volgende dag in huis en er wordt uren mee gespeeld. Chocolademelk erbij: Ouderwets gezellig!

  1 persoon vond dit nuttig

  toegevoegd aan winkelmand