999 Games Carcassonne bordspel
 • -20%

  999 Games Carcassonne bordspel

  22.39je bespaart 5.60
  27.99

  999 Games Carcassonne bordspel

  In dit bekende legspel, van 999 Games, bouwen de spelers gezamenlijk de Franse stad Carcassonne op met al haar wegen, steden, kloosters en weiden. Door het inzetten van horigen scoren ze punten voor afgebouwde projecten.

  Elke beurt leg je één landtegel neer en mag je er één horige opzetten. Welke soort dat is, hangt van de tegel af. Zo zijn er tegels met wegdelen, kloosters, stadsdelen en/of stukken weide. In principe mag er niet meer dan één horige op een project staan, maar als twee onafgebouwde delen aan elkaar worden gebouwd, kan het toch voorkomen dat er meer horigen op terecht komen. Wie de meeste horigen op een afgebouwd project heeft, krijgt daar direct punten voor. Voor elke soort project gelden verschillende spelregels voor het aantal te ontvangen punten. Het spel is afgelopen als alle tegels zijn gelegd. Wie de meeste punten heeft, wint.

  Carcassonne is zowel bij families als bij veelspelers geliefd, omdat het ondanks de eenvoudige spelregels voldoende diepgang heeft. Het vleugje geluk geeft iedereen de mogelijkheid om tot het einde om de winst mee te doen.

  Kenmerken:
  - Tijdsduur ca. 35 minuten
  - Aantal spelers 2 tot 5
  - Geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar
  lees meer

  Specificaties

  Min. leeftijd (jaar)7
  Min. aantal spelers2
  Speeltijd (min)35
  Soort spelStrategisch spel
  Batterij benodigd
  Merk999 Games
  Fabriekstype999-CAR01N
  bekijk alle specificaties

  Reviews (5)

  algemene beoordeling
  (5 reviews)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.