999 Games Weerwolven kaartspel

  999 GamesWeerwolven kaartspel

  10.99

  999 Games Weerwolven kaartspel

  Partyspel voor grote groepen. Vreedzame burgers binden de strijd aan tegen de weerwolven in hun midden. Het is echter onduidelijk wie dat precies zijn. Slagen ze erin om de weerwolven te ontmaskeren of elimineren ze per abuis onschuldige dorpsgenoten?

  Het spel wordt door een spelleider gestuurd. Iedere speler krijgt een rol toebedeeld. Het kan gaan om gewone burgers en weerwolven, maar ook om speciale karakters als de heks, de jager of het onschuldige meisje. Elke nacht elimineren de weerwolven een burger. De dag erna bespreken de burgers in een vergadering de gebeurtenissen van de afgelopen nacht en mogen ze op hun beurt iemand elimineren. Maar omdat de weerwolven zelf ook aan de vergadering deelnemen, is die beslissing meestal niet eenvoudig...

  Weerwolven van Wakkerdam is een ideaal spel voor op kinderpartijtjes, kampeerevenementen en eigenlijk al die momenten dat je met veel mensen bent. Zeker als je er in slaagt om met kaarsen of een kampvuur een mysterieuze sfeer te creëren, is succes verzekerd.

  Kenmerken
  - Leeftijd: vanaf 10 jaar
  - Aantal spelers: 8 - 18
  lees meer

  Specificaties

  Min. leeftijd (jaar)10
  Min. aantal spelers8
  Speeltijd (min)20
  Soort spelFamiliespel
  Batterij benodigd
  Merk999 Games
  Fabriekstype999-Wee01
  bekijk alle specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.