4X6 SOFA 3-zitsbank X4, Blauw
 • uitverkocht

  4X6 SOFA3-zitsbank X4

  1099.-
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  4X6 SOFA 3-zitsbank X4

  De design 3-zitsbank X4 van 4x6 SOFA heeft een zogenaamde ‘actieve zit’. Het hoogwaardige foam in combinatie met de vaste bekleding en de rechte lijnen geeft een iets steviger zitcomfort als de andere banken van 4x6 SOFA. Maar dit betekent niet dat de bank hard en minder comfortabel is. De hoge rug en stevige zitting zorgen er namelijk voor dat je makkelijk weer op kunt staan uit de bank. De bank is met 228cm vrij breed voor een 3-zitsbank, hoe actief de bank ook lijkt, je kunt er dus ook heerlijk languit op liggen. De donkerblauwe stof is een bekende kwalitateits stof die al jaren in het assortiment zit. Het is een mix van synthetische materialen en dat klinkt misschien niet aantrekkelijk maar de technische ontwikkelingen zijn momenteel zo ver dat ook deze polyester samenstelling een fijne touch heeft en een mat uiterlijk. Dit in combinatie met de voordelen van synthetische bekledingsstoffen maakt deze uni stof heel geschikt voor een zitbank met vaste bekleding. Nog even de voordelen van polyester als bekledingsstof op een rij:
  •  Vuilafstotend en daardoor minder besmettelijk.
  •  Hoge Martindale dus erg slijtvast.
  •  Hoge lichtechtheid waardoor minder snel verkleurt.
  •  Minder kans op pilling.
  •  Toch een fijne touch en een matte look.

  Bezorging
  De 3-zitsbank, gekocht bij wehkamp, wordt gratis bij u thuisbezorgd. Na je aankoop nemen wij zo snel mogelijk contact met je op voor het maken van een bezorgafspraak. Onze transporteur brengt dan de zitbank naar je huis en plaatst deze in de woonkamer (op de begane grond). Met plaatsen bedoelen we ook het monteren van de poten.De zitbank is verpakt in karton en plastic en eventueel een los pakket voor de poten. Als de bank eenmaal is uitgepakt en in elkaar gezet is er dus aardig wat verpakkingsmateriaal over dat de transporteur weer meeneemt. Het verpakkingsmateriaal wordt dan gescheiden, het plastic van het karton/papier, zodat het op de juiste manier kan worden verwerkt.Woon je op de 3e verdieping of hoger en is de lift niet geschikt om een bank te vervoeren, dan is het mogelijk om (tegen een meerprijs) lift te reserveren. Ook is er de optie om (tegen een meerprijs) je oude bank mee te nemen. Je kunt dit aangeven bij het maken van de bezorgafspraak.

  Garantie en onderhoud
  Op de hoekbanken van 4x6 SOFA krijg je 3 jaar fabrieksgarantie op de constructie en de kwaliteit van de stof uitgaande van normaal gebruik.
  lees meer

  Specificaties

  ZitcomfortGarantie