3Doodler start mega Robotics pen set
 • Uitverkocht

  3Doodlerstart mega Robotics pen set

  79.9529.95je bespaart 50.-
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  3Doodler start mega Robotics pen set

  3Doodler Start is een speciale pen waarmee je 3D kunt tekenen. Breng je ideeën tot leven en teken letterlijk in de lucht! 
  De  3Doodler Start Mega Robotics Set is een echte uitdaging voor creatieve kinderen! In deze set vind je naast de stoere, transparante 3D pen met USB oplader ook een motortje, waarmee je bewegende 3D ontwerpen kunt maken! Ontwerp en bouw je eigen robot, die kan lopen en kruipen op twee, vier of zes benen! 
  In de Mega set vind je tevens maar liefst 96 verschillende kleurstaafjes, 2 Doodleblocks, 5 Doodlesheets en het Ontwerpboek, waarin alle gemotoriseerde ontwerpen stap voor stap beschreven staan. De 3D pen is speciaal ontwikkeld voor kinderen. Het vloeibare plastic dat gebruikt wordt is materiaal dat smelt bij een zeer lage temperatuur, waardoor de 3Doodler Start veilig is voor kinderen. De ingebouwde batterij is een Li-po oplaadbare 3.7V, 900mAh, 3.33Wh batterij. 
  3Doodler Start is gemaakt voor kinderen die houden van tekenen, knutselen, ontwerpen en bouwen. Deze unieke 3D pen stimuleert de creativiteit en bevordert het ruimtelijk inzicht. 
  lees meer

  Specificaties