270.000 - Bert Jehee

  Bert Jehee270.000

  17.50
  nog 4 op voorraad
  voor 23:00 besteld, morgen in huisverzending door onze partner

  270.000 - Bert Jehee

  270.000 mensen met Dementie in Nederland een keerpunt zonder terugkeer. In deze gedichtenbundel heb ik gekozen voor het actuele thema Dementie, met een visuele link tussen de Mens en de Natuur. Middels al mijn gedichten heb ik mijn ervaring opgedaan door bezoek, waarneming bij diverse zorginstellingen, dementerende vrienden, familie en getracht deze in verschillende stadia vorm te geven. Verzorging, onmacht, verdriet, aanvaarding en het onherroepelijke. Hopelijk ben ik hierin geslaagd en mogen allen die op een of andere manier direct of indirect betrokken zijn geraakt met deze verschrikkelijke ziekte bij het lezen van mijn gedichten enige steun en herkenning vinden.
  lees meer

  Specificaties