overzicht
10 movies super bundel 1 (DVD)
 • -14%

  10 movies super bundel 1 (DVD)

  6.995.99je bespaart 1.-
  voor 20:00 besteld, morgen in huisverzending door onze partner

  10 movies super bundel 1 (DVD)

  NOWHERE TO LAND
  Een 747 onderweg van Sydney naar Los Angeles, is gewapend en zeer gevaarlijk dankzij een biochemische bom aan boord. Veteranenpiloot John Prescott heeft enkel zijn ervaring en moed om op te vertrouwen. Onder hem niets dan oceaan, aan boord 300 passagiers, de bom en weinig tijd….

  ICE PLANET
  De commandant van de Academie probeert zijn studenten te redden en toevlucht te zoeken bij een groot ruimte onderzoekcentrum. Tijdens de vluchtpogingen om uit handen te blijven van de agressieve aliens gaan ze door een mysterieuze poort…..

  FIRE OVER AFGHANISTAN
  De geboorte van een nieuwe held! Afghanistan….de vlammenzee van de burgeroorlog….de verleiding van macht. Een gewelddadige krijgsheer zet een prijs op de hoofden van enkele Amerikanen. Dit is het uiteengereten Afghanistan waar de Amerikaanse piloot Jeff Walker in belandt.

  TRAPPED BURIED ALIVE
  Michael Cooper, een jonge ontwerper, heeft in de mooie besneeuwde bergen een hypermodern skihotel neergezet. Het enige probleem is dat dit skiparadijs precies op de route ligt van ’s lands grootse lawine.
  Tijdens de opening hoort Michaels vrouw Emily Cooper een luid gebulder.

  INFERNO
  Als het stadje Loch Lamond bedreigt wordt door een onheilspellende brand, krijgt Darcy Hamilton naast haar rebelse dochter Kylie, en nog een uitdaging bij: een helse inferno….Darcy is een ervaren firejumper en springt uit een helikopter het brandende bos in….

  BARBARIAN
  Een gespannen land opereert in de schaduw van het kwaad. Een donker heerschap regeert en duldt hierbij geen tegenspraak. Degene die het tegen dit heerschap op durft te nemen zal in plaats van strijder een legende worden....Kane de Barbarian is een eenzame strijder zonder leider. Als zijn geliefde prinses Gretchen wordt gekidnapped, trekt hij te strijde en gaat op reis om zijn geliefde te redden...

  SURVIVAL ON THE MOUNTAIN
  Deze film is gebaseerd op het verschrikkelijke noodlot dat een Amerikaans echtpaar ten deel viel dat terechtkwam in een lawine in de Himalaya en vocht voor hun leven. Een zenuwslopend verhaal van moed en overleven….

  ESCAPE FROM AFGHANISTAN
  Tijdens de Russische-Afghaanse oorlog in de tachtiger jaren krijgt de Amerikaanse fotograaf Charlie Palmer het voor elkaar een ontmoeting te hebben met Russische soldaten die zich in een Afghaans kamp bevinden dat zwaar bewaakt wordt door de sterk religieuze Tali-ban manschappen….

  THE CLIMB
  Twee soloklimmers. Twee karakters. Eén reddingsactie. Om de ultieme top te bereiken zien twee eersteklas alpinisten zich gedwongen een team te vormen. Durfal Derrick Williams daagt de verstandige Michael Harris uit.

  FIREFIGHT
  Een kerncentrale explodeert. Een lift stort neer. Dit is nog maar het begin van een stroom van vernietigingen, die alleen een halt kan worden toegeroepen door Brad, de eigenaar van Autocom, het grootste softwarebedrijf ter wereld, en zijn zoon Dylan.  Trapped buried alive (2002)
  Inferno (2002)
  Barbarian (2003)
  Ice planet (2001)
  Fire over Afghanistan (2003)
  Survival on the mountain (1997)
  Nowhere to land (2000)
  Escape from Afghanistan (1997)
  The Climb (2002)
  Firefight (2003)
  lees meer

  Specificaties

  toegevoegd aan winkelmand