Jurken & rokken

Er zijn veel verschillende soorten raambekleding. Kant & klaar gordijnen, rolgordijnen, vouwgordijnen of jaloezieen. Kies bijvoorbeeld eens voor kleur om je interieur net dat extra cachet en een persoonlijke tint te geven. Merken als vtwonen en whkmp's OWN zorgen voor een trendy touch of byTZUM voor een pure en comfortabele sfeer.

Gordijnen

Raambekleding is er in alle soorten en maten. Gordijnen zijn daarbij al jarenlang onverminderd populair. De positie van het raam en je persoonlijke smaak spelen zeker mee bij de uiteindelijke keuze, maar als je eens een kijkje neemt in ons assortiment, dan zie je dat je volop keuze hebt. Waar je ook van houdt, je vindt bij ons gordijnen die helemaal bij jou passen. Of je nu juist kleur wilt om je interieur net dat extra stukje design mee te geven, of je wilt juist een functioneel, onopvallend gordijn. Het kan allemaal met onze gordijnen!

Welk type gordijnen wil je?

Als je hebt besloten dat je gordijnen wilt, zijn er alsnog keuzes die gemaakt moeten worden. En dan gaat het niet alleen maar om de designs die je uiteindelijk kiest, maar ook het type gordijnen dat het beste past bij jou en je interieur. Zo zijn rolgordijnen handig omdat ze weinig ruimte innemen en toch goed verduisteren. Dan zijn er nog plisségordijnen, die er speelser uitzien omdat ze voorzien zijn van plooien. De naam vouwgordijnen zegt al precies wat je ervan mag verwachten en dan zijn er nog jaloezieën die voor horizontale verduistering zorgen. Wat je ook zoekt als het op gordijnen aankomt, wij hebben de ideale types voor je verzameld.

Diverse merken om uit te kiezen

Hou je van trendy, dan past een merk als DTCH bij je. Daarnaast hebben we merken als byTZUM en Okee! voor je, die vooral functionaliteit voorop hebben staan. Je ziet het: bij ons vind je altijd de gordijnen die je zoekt!

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.