Uitverkocht

Battlefield 3 (Xbox 360) is niet meer verkrijgbaar

Battlefield 3 is vooruitstrevender dan ooit met het krachtige Frostbite 2, de nieuwste…
Meer informatie

Bekijk alles uit de categorie Xbox 360 games.

TOON CATEGORIE

Andere klanten kochten of bekeken ook

Video

Artikelomschrijving

Battlefield 3 (Xbox 360)

Productinformatie

Bestelnummer: 862-52-462

Battlefield 3 is vooruitstrevender dan ooit met het krachtige Frostbite 2, de nieuwste versie van de geavanceerde game-engine van DICE. Deze innovatieve technologie vormt het fundament van Battlefield 3 en levert een betere beeldkwaliteit, een grootschalige wereld, enorm veel verwoesting, dynamische audio en ongelooflijk realistisch geanimeerde personages. Terwijl de kogels voorbij suizen en explosies je tegen de grond werpen, voelt het strijdveld levendiger en interactiever aan dan ooit tevoren. In Battlefield 3 kruipen spelers in de huid van de beroemde U.S. Marines. Ze spelen bloedstollende missies op diverse locaties, waaronder Parijs, Teheran en New York.

Frostbite 2 – Battlefield 3 introduceert Frostbite 2, de ongelooflijke technologie die animatie, verwoesting, licht, schaal en audio naar nieuwe hoogten tilt. Met deze krachtige game-engine kunnen spelers op ongeëvenaarde wijze zowel fysiek als emotioneel volledig opgaan in de wereld van Battlefield 3.

Voel de strijd – Voel de impact van kogels en explosies, sleep je gevallen kameraden naar een veilige plek en breng je wapen bijna overal op het terrein in stelling. De geavanceerde animaties, spectaculaire beelden en hels realistische gameplay van Battlefield overdonderen je zintuigen en laten je als geen andere FPS aanvoelen hoe het is om soldaat te zijn.

Ongeëvenaarde strijd tussen voertuigen – De beste online oorlog met voertuigen gaat nu letterlijk door de geluidsbarrière nu de indrukwekkende line-up van land-, lucht- en zeevoertuigen wordt aangevuld met jachtvliegtuigen. Andere terugkerende klassiekers zijn onder andere 64 spelers op de pc en prone.

Stadsgevechten — Vecht op iconische en onverwachte locaties in de VS, het Midden-Oosten en Europa, waaronder claustrofobische straten, het centrum van hoofdsteden en open, voertuigvriendelijke landschappen terwijl je je vechtend een weg baant door de oorlog van morgen.

Specificaties

Genre Shooter
Subgenre Shooter
Platform Microsoft X-Box 360
EAN 5030946102426

Reviews

 • Algemene beoordeling: 2
 • Prijs-kwaliteit: 3.3
 • Voldoet aan verwachting: 2.3
review profielfoto kikidwight
 • Algemene beoordeling: 4
 • Prijs-kwaliteit: 5
 • Voldoet aan verwachting: 4

kikidwight schreef op 24 maart 2013:

cool spel net als gears judgement

Goed spel spannend egt voor gamers en mijn vriend was er oook super blij mee

Vind je deze review nuttig? JA0 NEE0

review profielfoto ScarFace1985
 • Algemene beoordeling: 1
 • Prijs-kwaliteit: 4
 • Voldoet aan verwachting: 2

ScarFace1985 schreef op 03 oktober 2012:

Niet kopen

Ik heb het spel een week geleden besteld en het zou gister zijn aangekomen alleen kreeg ik op de laatste dag dat het spel verzonden kon worden om op tijd geleverd te worden een mailtje van wehkamp dat het spel vertraging heeft en nu moet ik 4 weken wachten voordat ik het spel krijg. Ik zag bij de andere review dat die persoon het zelfde heeft gehad. Dus ik raad aan om het spel gier niet te kopen, alleen als je berijd bent om 4 weken te wachten.

Vind je deze review nuttig? JA1 NEE1

review profielfoto Jimmy987123
 • Algemene beoordeling: 1
 • Prijs-kwaliteit: 1
 • Voldoet aan verwachting: 1

Jimmy987123 schreef op 17 juli 2012:

Doe het niet

Toen ik het spel bestelde, had ik eigenlijk verwacht dat het spel de volgende dag wel in huis zou zijn. Maar, dit zou echter 1 week duren. Ik was de hele week geduldig, en het leek er ook niet op dat het spel eerder zou binnenkomen. Op de laatste dag dat het spel verstuurt kon worden door wehkamp, om op tijd binnen te komen, was de levertijd van 1 week naar 4 weken veranderd. Dit vond ik zeer zwak, dus besloot ik het spel maar ergens anders te kopen. Maar toen ik de bestelling wou annuleren, stond er dat het niet mogelijk was. Oftewel, ik moet nu 4 weken wachten op een spel, dat op een andere site de volgende dag binnen zou zijn. Ik weet wel, dat ik voortaan ergens anders mijn spullen koop.

Vind je deze review nuttig? JA3 NEE3

profielfoto DB89

Dit gaat over de service, niet over het spel zelf, ik heb het spel ook besteld ik denk 5 weken terug, de levertijd was 1 week en was gewoon netjes op tijd. dan ga ik toch ook het spel niet beoordelen met 5 sterren?

Reactie geplaatst op 21 augustus 2012