Jurken & rokken

De controller van Wii zorgde voor een geheel andere game-ervaring. Dankzij de afstandsbediening kun je op een intuïtieve én actieve manier de console aansturen. Met games als Supermario, Fifa 15 en Just Dance biedt Nintendo Wii entertainment van de bovenste plank voor het hele gezin. Supersnel Mariokarten? Bestel vandaag nog!

t/m maandag topdeals tot 35% korting op speelgoed & games

Nintendo is een legendarisch gamemerk. Dat hebben ze verdiend door tientallen jaren voorop te blijven lopen op het gebied van nieuwe technieken en geweldige games. De Nintendo Wii is een perfect voorbeeld hiervan. Waar andere gamefabrikanten vooral bezig bleven met snellere processors en betere graphics, richtte Nintendo zich helemaal op gameplay. Met de Nintendo Wii heb je namelijk een afstandsbediening in handen waarmee je letterlijk de bewegingen maakt die je gamekarakters ook maken. Of je kunt via een pistool, racestuur, skateboard of balanceboard de games spelen. Deze revolutionaire console is dan ook niet voor niets meer dan 100 miljoen keer verkocht wereldwijd. De Nintendo Wii is gewoon geweldig! Of je nu de Wii console wilt aanschaffen, accessoires zoals nieuwe controllers of nieuwe games, bij wehkamp.nl zit je goed. Dankzij onze prima prijs/kwaliteitverhouding en optimale service maak je altijd een ideale keuze in ons assortiment van meer dan 100 artikelen!
Welk Wii-product zoek je?
Er zijn verschillende soorten Wii’s beschikbaar. Met de originele Nintendo Wii kun je een verbinding maken met internet en zo spellen van de NES, SNES en Nintendo 64 spelen, nadat je die gedownload hebt tegen betaling van zogenaamde Wii Points. Ook kun je bij het opstarten kiezen uit verschillende kanalen, waarmee je via internet o.a. het weer en nieuws kunt bekijken. De Wii Mini is de recentste console. Hij heeft wat minder specificaties dan een origineel model, maar je kunt er net zo goed mee gamen. Vaak wordt de Wii in combinatie met een game als pakket verkocht. Wij hebben ze uiteraard voor je, net als talloze games en uitbreidingen. Veel plezier met je Wii!

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.