Jurken & rokken

Een smoothie is een koud drankje op basis van fruit en yoghurt. Fris en gezond. Met blenders van merken als Kenwood en Philips maak je naast de lekkerste smoothies en fruitsappen natuurlijk ook de lekkerste cocktails en milkshakes. Experimenteer zoveel je wilt.

Blender

Een smoothie is een koud drankje op basis van fruit en yoghurt. Fris en gezond. Met blenders van merken als Magimix, Moulinex, Kenwood en Philips maak je naast de lekkerste smoothies en fruitsappen natuurlijk ook de lekkerste cocktails en milkshakes. Experimenteer zoveel je wilt met je nieuwe blender. Onderzoek vooraf wat de verschillen zijn tussen de merken en types, dan is het al snel duidelijk welke voor jou het geschiktst is. Dit is onder andere afhankelijk van wat je ermee wilt gaan doen, waar hij komt te staan (heb je opbergruimte nodig voor je blender of komt hij op het aanrecht?) en natuurlijk wat je budget is. Bij ons kun je heel gemakkelijk selecteren op diverse specificaties voor je blender. Daardoor kom je vanzelf uit bij jouw ideale product.

Er is veel mogelijk met een blender

Mixen en pureren wordt een koud kunstje met je blender. Daardoor kun je er van alles mee maken. Pureer bijvoorbeeld tomaten voor de pastasaus of hak ijs fijn voor een zelfgemaakte slush puppie (zo’n ijsdrankje). Wil je zelf overheerlijke soep maken, dan kun je de ingrediënten daarvoor ook pureren met je blender. Zie het maar als een staafmixer die op de kop staat, maar dan eentje die direct in de mengbeker alles fijnhakt en mengt. Bij wehkamp.nl kun je kiezen uit varianten met een glazen, RVS of kunststof mengbeker. Aan jou de keuze. Ook het vermogen, het aantal snelheden, de inhoud, het merk en de prijs zijn selectiecriteria die we je bieden. Of je nu kiest voor een vrolijk gekleurde blender of een stijlvol zwart exemplaar, wij hebben hem voor je.

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.