Jurken & rokken

Op zoek naar een nieuwe waterkoker? We bieden je waterkokers van topmerken als Melitta en Philips. Bekijk ook de trendy waterkokers van Kenwood - kMix. En wist je dat velen een waterkoker niet alleen gebruiken voor het bereiden van theewater, maar ook voor water om mee te koken op je fornuis? Bij diverse waterkokers kun je zelfs de temperatuur instellen.

Toon als: Rasterweergave Lijstweergave Collageweergave

Waterkoker

Ben jij een echte liefhebber van thee, dan zit je bij ons goed. Wij bieden je meer dan 50 waterkokers van merken als DeLonghi, Kenwood, Melitta, Philips en WMF. Van tijdloze en kleurrijke designs tot trendy modellen met touchscreens en displays: er is van alles mogelijk als je een nieuwe waterkoker wilt aanschaffen. Het enige wat je hoeft te doen is voor jezelf een inschatting maken van de opties die het artikel per se moet hebben. Voor je het weet komt dan jouw ideale waterkoker naar voren. Natuurlijk kun je het hete water dat je hiermee bereidt ook gebruiken voor een heerlijke soep, noedels, of voor in je kookpan. Lekker veelzijdig, die waterkokers van wehkamp.nl!

Allerlei functies van je waterkoker

Er zijn veel verschillen op te noemen tussen de verschillende modellen die wij in ons assortiment hebben, maar laten we eens beginnen met de overeenkomsten. Elke waterkoker bestaat uit een verwarmingselement, een waterreservoir, een schakelaar, een handvat en een stekker aan een snoer. Stop de stekker in het stopcontact, doe voldoende water in de waterkoker, zet de schakelaar om en je kokend hete water is onderweg. Uiteraard hebben we varianten in allerlei groottes. Ook het vermogen kun je selecteren, mocht je dat willen. Als je een waterkoker wilt met temperatuurstand of warmhoudfunctie, dan hebben we die ook voor je. Mocht je het belangrijk vinden hoe je nieuwe apparaat eruitziet, dan vind je het vast fijn dat je kunt kiezen uit tientallen verschillende exemplaren. De ene waterkoker lijkt op een theepot of fluitketel, de andere heeft een futuristisch design. Kies en kook…