Jurken & rokken

Met de meeste tablets kun je muziek afspelen, films kijken, boeken lezen, spelletjes spelen, internet browsen en je e-mail lezen. Wil je wat meer vrijheid, dan bieden Android tablets zoals de Samsung Galaxy Tab of Asus uitkomst.

t/m maandag topdeals tot 250.- korting op elektronica

Android tablet

Wil je een handige tablet en er het liefst niet te veel voor betalen? Dan is een Android tablet een goede optie voor jou. Bij ons vind je merken als Samsung, LG en Acer. Zowel de beeldschermgrootte is een belangrijk criterium waar je op kunt selecteren (kies tussen 7 en 21 inch), maar ook de opslagcapaciteit verschilt. Bij wehkamp.nl vind je Android tablets met harde schijven van tussen de 4 en 32 gb. Naast wi-fi kun je ook kiezen voor modellen met 3G of 4G, zodat je altijd verbinding hebt met internet. Welke Android tablet past bij jou? Het voordeel is dat je altijd kiest voor onze prima prijs/kwaliteitverhouding en optimale service. Veel plezier met je nieuwe tablet!

Een kleine Android tablet is vaak voordelig

Zoals je weet draait een Android tablet op het besturingssysteem van Google. Er zijn verschillende soorten van Android beschikbaar. In de productomschrijving staat beschreven welke versie draait op het exemplaar van jouw keuze. Wil je een voordelige Android tablet, dan zijn de kleinere modellen geschikt voor jou. Tegenwoordig heb je zelfs voor onder de 100 euro al een Android tablet waarop je van alles kunt. Uiteraard wordt er in dat geval wel bezuinigd op de kwaliteit van bepaalde onderdelen, zoals de camera, netwerkmogelijkheden of het scherm, dus let hierop als je diverse tablets met elkaar vergelijkt.

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.