Jurken & rokken

Ben je op zoek naar een complete DJ set waarmee je jouw eigen muziek kan mixen? Wij hebben de complete DJ sets voor jou geselecteerd. Of je nu muziek wilt afspelen van verschillende apparaten of met handige knoppen en schuifregelaars je eigen versie wilt maken, wij hebben het! Er zijn natuurlijk ook complete DJ sets die je gemakkelijk mee kunt nemen onderweg.

nieuw! supersnelle bezorging
voor 12:00 uur besteld, vanavond in huis!

DJ set

Er zijn DJ’s die er jaren over doen om te bepalen welke onderdelen zij het fijnst vinden werken met elkaar. Pas na lange tijd hebben zij de DJ set gevonden die bij hen past. Maar je kunt ook direct een complete DJ set aanschaffen en vertrouwen op de experts bij de fabrikant. Zij hebben immers jarenlange ervaring in het combineren van verschillende apparaten. Wie anders kan je het beste adviseren over je ideale DJ set? Bij ons vind je dan ook vast en zeker een set waarmee je prima uit de voeten kunt. Zoals je weet, hebben we ook losse DJ gear, dus kunt altijd nog een uitbreiding of vervanging aanschaffen als je dat wilt. Vertrouw op de keuzes die de fabrikant voor je heeft gemaakt. En vertrouw op de goede prijs/kwaliteitverhouding, het eenvoudige bestelproces en de uitstekende service van wehkamp.nl!

Een voorbeeld van een fijne DJ set

Pioneer DJ is niet voor niets één van de toonaangevende merken in de DJ wereld. Dat kun je al zien aan de specificaties van deze DJ set, die bestaat uit twee CDJ-850 table top spelers en een DJM-850 mixer. Sluit via USB je DJ software aan, gebruik de midi-ondersteuning voor elk type muzieksoftware of gebruik je DJ set als audio-interface. Het kan allemaal! Uiteraard krijg je RekordBox erbij, Pioneer's eigen softwaretoepassing om muziek te beheren. De BPM en de beatpositie van nummers wordt daardoor meteen duidelijk. De krachtige ingebouwde geluidskaart heeft simultane in- en output voor de beste geluidskwaliteit. Configureer de mixer, de geluidskaart en de audiorouting op basis van je persoonlijke voorkeur. Veel plezier met je DJ set!

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.