Jurken & rokken

Zwanger? De tijd dat je dan alleen maar in grote soepjurken moest rondlopen is definitief voorbij. Merken als MAMA-LICIOUS, Noppies, Queen Mum en LOVE2WAIT zorgen er met elegante en trendy tops, truien, vesten, jassen en jeans voor dat je er ook tijdens je zwangerschap kan uitzien zoals je zelf wilt.

Positiekleding

De naam 'positiekleding' is misschien een tikkeltje stoffig, maar als je de trendy en stijlvolle zwangerschapskleding van nu ziet, dan ben je dat stoffige woord snel vergeten. Goede positiekleding is belangrijk tijdens je zwangerschap, want je wilt er natuurlijk ook tijdens je zwangerschap goed uitzien. Daarnaast vraagt zwanger zijn wel wat extra's van je kleding. Comfort, gevoel, pasvorm en soms ook je veranderende voorkeur voor kleuren, spelen allemaal mee bij het kiezen van goede positiekleding.

Positiekleding, en dan vooral T-shirts, longsleeves, leggings, jurkjes en sweaters, is vaak gemaakt van zachte, elastische stoffen die lekker aanvoelen om je buik en de rest van je lijf. De ontwerpen houden rekening met groei en ook met je gevoeligheid, want als je zwanger bent kun je extra snel last hebben van kleding die niet helemaal lekker zit. Knellende naden en stiksels op onhandige plekken, daar zit je niet op te wachten. Vandaar dat de zwangerschapsmerken veel aandacht besteden aan de pasvorm van bijvoorbeeld blazers en jassen.

Ben je in een fase dat je je zwangerschap nog wilt verhullen, of mag de buik inmiddels gezien worden? Met positiekleding doe je gewoon lekker wat jij prettig vindt, het is tenslotte jouw buik. Als je je buik wilt accentueren, kies dan voor mooie aansluitende tricot tops of jurkjes - ze zijn er ook met geraffineerde decolletés - en een mooie denim broek met elastische band. Verhullen doe je heel gemakkelijk - tot op zekere hoogte natuurlijk - met de uitgebreide collectie wijde positiekleding van wehkamp.nl. Zwierige blouses, A-lijn tops, tunieken en mooie jasjes waarmee je de kunst van het 'afkleden' naar een hoger niveau brengt. Laat je inspireren door onder andere MAMA-LICIOUS, Queen mum, Noppies en LOVE2WAIT.

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.